maanantai 15. syyskuuta 2008

Vaipparallia


Citymarketissa on ne paljon mainostetut Mammuttimarkkinat ja kolme päivää (torstai-lauantai) oli hyvä vaippatarjous: 3 säästöpakettia/25€ ja niitähän minäkin sitten perjantaina lähdin ostamaan. Mutta mitä kummaa?! Vaippalavat ammottavat tyhjyyttään ja keskellä nököttää orvon näköinen kyltti:"Arvoisa asiakas. Kovan kysynnän vuoksi...plaa-plaa-plaa..."
No, ei se mitään. Ystävällinen kassatäti kertoi vaippoja tulevan seuraavana yönä lisää, joten lauantaina niitä sitten taas on. Selvä.
Nooh, lauantaina Melkoelli kipittää kiltisti vaippatarjouksen perässä taas Citymarkettiin. Ja mitä ihmettä?! Vaippalavat yhtä tyhjät ja hiljaiset kuin edellisenä päivänä. Keskellä häpeilee sama kyltti:"Arvoisa asiakas. Plaa-plaa-plaa..." No jo nyt on kumma!
Kassalla harmittelen asiaa ja kysyn, jatkuukohan tarjous vielä maanantaina. Ystävällinen kassatäti kertoo, että vaippoja oli kyllä tullut edellisenä yönä, mutta että ne ovat jo loppuneet ja sama tarjous ei jatku enää maanantaina. Olin siis liian hidas.
Kiltti kassatäti ottaa kuitenkin ystävällisesti puhelimen käteen ja soittaa ne maagiset "pari puhelua" ja kas! Melkoelli voi maanantaina hakea vaippasatsin vielä samalla hintaa. Ilmoittaa vain neuvontaan nimensä. Hienoa! Tuhannesti kiitos!
Noooh, maanantaina jälleen kurvailen Mammutin luo vaipankuvat silmissä vilkkuen. Muutama sananen neuvonnassa ja ohjaus vaippaosastolle, jossa ystävällinen vaipanmyyjätäti jo odotteleekin... tyhjien vaippalavojen vieressä!
Että on sitten olleet vaipat kovassa huudossa viime päivinä, juu'u.
Kertoi vaippoja tulevan tipotellen lähipäivinä, mutta ei välttämättä edes kaikkia kokoja kerralla. Pyysi sitten yhteystietoni, jotta voi ilmoittaa koska sitä hakemaani kokoa tulee.
Että ihan laitetaan sitten sivuun minua varten, ettei pääse taas loppumaan! Kappas!
Kotiin tullessa hihittelin Miehellekin, että minulla on Citymarketissa vaippapaketit varauksessa! Tämä on uutta.
Täytyy kyllä antaa pisteet Citymarketille hyvästä palvelusta. Erityisesti sille kassatätille, jolle lauantaina harmittelin jääneeni kahtena päivänä ilman tarjousvaippoja. Hän ei vain voivotellut mukana vaan tarttui asiaan (ja puhelimeen).
Nyt siis vain rauhassa odottelen tekstiviestiä, jolloin varaamani vaippapaketit saapuvat.
Niissä on varmaan nimilappukin päällä kun menen hakemaan. Ihan kuin jotain tosi uniikkia...
Mut hei! Tarjous oli kuitenkin 3 pkt/25€ ja minä olen ostamassa 6 pkt. Siis onhan se nyt kuitenkin jotain...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Totta! Hyvää asiakaspalvelua, joskin olet turhaan juossut monta kertaa Mammutin tykö ;) Toivottavasti saat loppujen lopuks vaipat! :)

Marja kirjoitti...

Saman tarjouksen perässä mentiin mekin ja vaipat saatiin. Onnea vaipparalliin!

melkoelli kirjoitti...

Satu: No monta turhaa reissua on tosiaan pitänyt käydä. Tänään en käynyt. Odottelen viestiä edelleen. =)

Marja: Kiva kun löysit blogini ja merkinkin kännistäsi jätit. Tervetuloa toistekin. Sinä olit sitten vaipparallissa minua nopeampi! =D

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄ OLI PALVELU SINULLE MELKOELLISITARILLA :)

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails