lauantai 20. syyskuuta 2008

Luutuhehkutusta


Nyt on kyllä pakko heittää pieni hehkutus tähän väliin uudelle keittiöluutulleni.
(Tässä vaiheessa siivousalan ammattilaiset ovat valmiita potkaisemaan minua,
se mikään keittiöluutu ole! )
Nyt sai nimittäin vanha kunnon Chifonet väistyä,
kun keittiöömme asteli mikrokuituliina.
Onhan nämä siivouksessa olleet tuttuja jo pitemmän aikaa,
mutta tähän asti olen keittiössä ollut uskollinen "aina" palvelleelle Chifonetille.
Nyt siis tuli muutos.
On muuten paljon parempi.
Ja nätimpikin.


Mikrokuitutuotteet
Mikrokuitu on mullistanut siivouksen. Kuivana mikrokuitutuotteet latautuvat sähköisesti ja imevät itseensä jopa mikropölyn. Kosteina mikrokuitutuotteet poistavat pinttyneen lian, rasvan ja vaikeat tahrat jopa ilman pesuaineita. Näin säästetään luontoa, pesuaineallergisten ihoa sekä kukkaroa.
Mikrokuitutuotteet kestävät kymmeniä konepesukertoja pesupussissa. Mopit ja mikrokuituliina voidaan pestä 60 asteessa, linssiliina, mikrosäämiskä ja tiskiliina 40 asteessa. Huuhtelu- ja valkaisuaineita ei tule käyttää.
Mikrokuitujen puhdistusteho perustuu lian alle tunkeutuviin mikroskooppisen pieniin, kiilamaisiin kuituihin sekä rakenteeseen, joka saa aikaan kapillaarivoiman.
Mikrokuitu tiskiliina
Mikrokuituinen tiskiliina on mainio tiskipöytien ja keraamisten liesien puhdistuksessa. Sitä voi käyttää keittiön yleisliinana ja pölyjen sekä lasi- ja teräspintojen pyyhkimisessä. Nihkeytettynä tiskiliina on tehokas lian ja rasvan irrottaja.

Mikrokuituliina
Mikrokuituliina on nihkeytettynä tehokas lian ja rasvan irrottaja ilman turhaa hankaamista. Kuivana mikrokuituliina latautuu sähköisesti ja poistaa pölyn todella tehokkaasti. - Mikrokuituliinalla saa mikropuhdasta jopa ilman pesuaineita.


(kuva Magisso)

Netissä törmäsin myös itselleni ihan uutukaiseen tuotteeseen, Magisso -keittiöliinatelineeseen. Enää ei luutua tarvitse minunlaillani pitää hanan päällä.

"Miika Mansikkamaa on kehittänyt tiskialtaaseen kiinnitettävän esteettisen ja hygieenisen Magisso™-keittiöliinatelineen, joka ratkaisee keittiöliinan sijoittamisen ikuisuusongelman. Keittiöliinateline voidaan asentaa mihin tahansa keittiöön muutamassa sekunnissa.

Keksintö perustuu kahteen vastakappalemagneetilla altaan molemmin puolin kiinnittyvään osaan. Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, eikä jätä altaan pintoihin minkäänlaisia jälkiä. Keksinnön ansiosta keittiöliina on piilossa katseilta, mutta helposti käden ulottuvilla, hygieenisesti oikein sijoitettu sekä nopeasti kuivattavissa. Myös altaan puhtaanapito on vaivatonta, sillä keittiöliinateline on irrotettavissa käden käänteessä. Kaksipuolisen magneettikiinnityksen ansiosta teline ohjautuu automaattisesti takaisin paikoilleen. Keksinnölle on haettu patenttia niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin."

Suositushinta on noin 35€.

Info Sinituote sekä Magisso.
Omat liinat Mokosta.

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ihania mikrokuituliinoja!

Oon itse aivan hullaantunut värikkäisiin tiskirätteihin, joissa on kaunis kuosi.
Mutta ei mene kauaa, kun ne jo haisevat rätiltä ja pesukonessa pesu haalistaa värit :/

Näyttää niin ihanilta nuo Mokon liinat, että ehkä on siis aika siirtyä niihin! :)

melkoelli kirjoitti...

Pastelli: Kiva kun olet löytänyt blogiini ja erityisen mukavaa, että uskaltauduit kommenttiakin jättämään. =)
Minullakin on Mokon liinat niin uudet käytössä, etten vielä itse osaa sanoa mitään siitä, miten käyttäytyvät ajan mittaan. Se jää nähtäväksi.

maano kirjoitti...

ihania luutuja , kyl nuil kelpaa huiskia :)

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails