sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Naapurimme

Naapurissamme asuu pientä väkeä.


Saanko esitellä:


Batman & Bestman

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat pallerot :)

Elsa kirjoitti...

Moi! Kiitokset vierailustasi, ja siitä että jätit "kirjallisen jäljen" itsestäsi... Kuvahaaste oli hauska, ja mm. sinun blogissasi näin sen, joten kiitoksia vinkistä.

Nuo koiruudet ovat todella söpöjä, ja kiva kuvakollaasi niistä. Nimetkin istuvat ja astuvat hyvin niille.

Piukku/Pia kirjoitti...

Voi miten lutuset! Itselläni oli 19v sitten lyhytkarvainen mäyris jolla oli kasvattajalta haettaessa valmiina nimi Batman. Välillä hieman mietitytti että koskahan naapurit soittaa valkotakkiset paikalle kun meillä huudeltiin iltapimeässä "Batman" niin että koko tienoo raikui. Meidän Bätikällä kun oli tapana lähteä sen sileäntien omille reissuille kun ovi aukesi.

Anonyymi kirjoitti...

On teillä ihanat naapurit.
Mitä pidit digikuvakurssista ?
Olen ilmoittanut itseni ko. kurssille kansalaisopistoon, alkaa parin viikon päästä.
Odotan sitä innolla.

melkoelli kirjoitti...

Antsukka: Eikös olekin! =)

Elsa: Kiva kun sinäkin tulit vierailulle blogiini ja mukava kun jätit kommenttia. Ja tervetuloa uudelleenkin. =)

Piukku/Pia: Tunnistitpa hyvin! Kyseessä on tosiaan mäyräkoiranpennut, tarkemmin sanottuna pitkäkarvaisen kääpiömäyräkoiran pennut.
Ja arvaappas mitä?! Tämä Batman on vielä vailla omaa kotia! *vih-vih* ;)

Doris50: Kiva kun sinäkin löysit blogiini. Olen tykännyt digikuvakurssista tosi paljon. Kurssi on mielenkiintoinen. Opettaja tietää asiasta paljon, mutta on aika nuori ja opettaminen on sille uutta. Sen välillä huomaa...
Mutta kaikinpuolin tyytyväinen siis olen kurssiin! Olen oppinut sielä paljon uusia asioita. Uskon kyllä sinunkin viihtyvän kurssilla.

Anonyymi kirjoitti...

NUO NAAPURIN PIENET KARVAISET YSTÄVÄT ON TOSI SULOISIA JA TOSI SOPIVAT NIMET

Piukku/Pia kirjoitti...

No voihan =( Olen nykyään harmillisesti kovin allerginen eläimille koiran nuolaisu aiheuttaa mm. kovasti kutiavia rakkuloita kyseiseen kohtaan iholle ym. Koira olisi kyllä aivan ihana lisä perheeseemme mutta edellämainitusta syystä emme voi toivettamme toteuttaa. Toivottavasti Naapurinne suloistakin suloisempi Batman löytää hyvän kodin=)

melkoelli kirjoitti...

Muumi-mamma: Kiva kun löysit blogiini ja jätit terveisiä. Tervetuloa uudelleen! =)

Piukku/Pia: Voi allergia on kyllä tosi kurja. Ja sitä tuntuu olevan nykyään paljon. Meilläkin on sellaisia ystäviä, jotka eivät voi meille yöksi jäädä eläinten takia. Ja joku on niin pahasti allerginen, ettei uskalla edes sisälle tulla. =( Se on meistäkin kurjaa.
Kyllä Batman varmasti hyvän kodin löytää, on se sellainen pikku veijari. Mutta ensin saa (ja pitääkin) vielä vähän kasvaa. =)

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails