maanantai 1. syyskuuta 2008

Ihana blogi

Eilen rupesin siirtämään valokuvia kamerasta tietokoneelle, mutta eipä onnistunut. Ei.
Kaikenlainen tekniikka vastustelee minua... tai minä tekniikkaa. Kun ei ymmärrä niin ei ymmärrä. Jotain se vain herjaa koko ajan vaikka vielä toissapäivänä sain kuvia siirrettyä.
Nyt en siis ihan ajankohtaisia kuvia saa tuoreeltaan blogiinkaan lisättyä, mutta eipä anneta sen häiritä. Lisätään niitä taas sitten kun joku ystävällinen ja viisas ihminen on ojentanut meille auttavan kätensä tekniikkatietämyksensä muodossa...

Niitä aikoja odotellessani haluan jakaa teidän kanssa omasta mielestäni yhden parhaista blogeista, joihin olen jäänyt koukkuun. Itsekin löysin tämän Tunteellisen pupun blogin vasta muutama viikko sitten ja olin heti myyty. Blogi on täynnä ihania värejä, persoonallista ja kodikasta sisustusta, upeaa taidetta, koiranelämää, kirppislöytöjä ja vaikka mitä! Siis katsokaa noita ihania tauluja (Chihuahua -taulu on yksi omista suosikeistani) ja huomatkaa myös hauska vessaremontti. En voi sanoin tarpeeksi suitsuttaa blogia. Se on mielestäni vain niin ihana!
Ihailen Liisan kaltaisia persoonallisia ihmisiä, jotka ovat täysin omia itsejään eivätkä pyri miellyttämään massaa. Miksi ihmeessä ihmisten pitääkin olla niin värittömiä, huomaamattomia taviksia ja kaikin puolin huomiota herättämättömiä. Miksi itsekin olen juuri sellainen tyypillinen huomaamaton tavis, joka kotiäitinä ollessaan viihtyy liian hyvin tuulihousuissa ja lenkkareissa?!
Tunteellisen pupun koti (siis nyt jo entinen koti) on esitelty myös uusimmassa Koti & Keittiö -lehdessä. Minullekin kyseinen lehti tulee tilattuna, mutta täytyy tunnustaa, etten ollut ehtinyt lukea sitä vielä. Tänään vasta blogia lukiessa huomasin, että koti on esitelty lehdessä. Ja äkkiä hakemaan lehti käteen ja sohvan nurkkaan lukemaan... Nautinnollista!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails