Tässä vielä yksi hyväksi havaittu resepti eiliseltä välipalakurssilta.
0,5l maitoa
150g vehnäjauhoja
25g kauraleseitä
2kpl kananmunia
2-3rkl rypsiöljyä
1 vajaa tl suolaa
1,5tl sokeria
Täyte:
350g pakastevihannessuikaleita (parsakaali, maissi, porkkana)
2rkl rypsiöljyä
1tl kuivattua oreganoa
1tl sokeria
(75g vähärasvaista juustoraastetta)
1. Sekoita maidon joukkoon vehnäjauhot, leseet, kananmunat, öljy ja mausteet. Anna taikinan turvota vähintään 20 minuuttia.2. Sekoita sulaneiden vihannesten joukkoon öljy, oregano ja sokeri.
3. Kaada pannaritaikina voideltuun vuokaan ja laita kasvisseos tasaisesti pannaritaikinan päälle. Ripottele halutessasi juustoraastetta pinnalle.
4. Paista vegepannari uunissa 200-220 asteessa noin 30 minuuttia. Leikkaa annospaloiksi.
5. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä esimerkiksi kurpitsasalaatin kanssa.
4 kommenttia:
Nam!!!!!
Kuulostaa hyvältä, pittääpä tässä kokeilla joku päivä.
Woe nälkäisenä tulin tähän ja nälkä sen kuin yltyi,taidanpa viikonloppuna koklata vegepannaria!
Kiitos kaikille kommenteista. Niiden jättäminen aina lämmittää mieltä. =)
Tämä oli tosiaan hyvää. Ja kasviksiakin saa kuin huomaamatta lastenkin suuhun.
Tina: Se on kyllä huvittavaa kun nälkäisenä menee tietokoneen tai TV:n ääreen niin varmasti tulee jotain herkkuja eteen. XD
Lähetä kommentti