tiistai 21. lokakuuta 2008

Kuumetta ja kierrätystä

Puppa on ollut kuumeessa sunnuntaista asti.
Kaikesta päätellen se on vauvarokkoa.
Ruoka ei maistu ja väsyttää.
Syli on paras paikka.
Itse olen yrittänyt tässä ohessa hieman kuvata taas lasten vaatteita Huuto.nettiin myyntiä varten. En halua niiden jäävän pyörimään meille vuosikausiksi tarpeettomana. Kiertoon vain heti, kun itse ei enää tarvita. Samoin kaikki muu.
Kirjojakin olen myynyt parina viime vuotena paljon netissä. Olen kerännyt niitä parikymmentä vuotta, mutta nyt haluan ne kiertoon lukemisen jälkeen. Meillä kun ei ole sellaista haaveiden kirjahyllyä vain kirjoille.

3 kommenttia:

Piukku/Pia kirjoitti...

No voihan=( Parantumisia teille! Kuumetta seuraa sitten vielä ihottuma. Meillä esikoinen sairasti vauvarokon 1,5-vuotiaana ja onnistui säikäyttämään rajulla kuumeella sekä minut että lääkärit. Lääkäri epäili ensin aivokalvontulehdusta. Onneksi oli sitten kuitenkin vain vauvarokko, huh!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Voi sentään pikaista paranemista pikkuiselle!
ja aika härveli mutta kaiketi hyvä kun ei koko piha tärvelly jos olisi isokone!Ihanan näköistä lohikeittoa!
Iloista päivän jatkoa!
Anu

melkoelli kirjoitti...

Piukku/Pia: Hui kun kuulosti hurjalta tuo teidän sairastelu. On varmasti säikäyttänyt!

Meillä ollaan jo vähän paremmassa kunnossa. Pupan kuume on laskenut. Ihottumaa on nyt jonkin verran. Ruusunenkin oli tiistain kuumeessa, mutta tänään (siis keskiviikkona) olo oli jo virkeämpi.

Anu: Tuo härveli on kyllä sellainen ilmestys, etten tiedä pitäisikö sille oikeasti itkeä vai nauraa. Se on NIIN KOOMINEN ilmestys. Eihän sitä edes VOI nauramatta katsoa! Tai ainakaan minä en voi. =D

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails