perjantai 31. lokakuuta 2008

Siniperho

Tällä viikolla olen pakannut laatikoita ja pussukoita.
Kirppiskotiin lähtee viikonloppuna ensimmäinen tavarakuorma. Ja varmaan se suurin. Nyt viedään tarpeellisimpia tavaroita sen verran, että siellä pärjää.
Tämän jälkeen pikkuhiljaa sitten täydennetään tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.

Tätä Kermansaven Siniperho -astiasarjaa rupesin keräämään joskus vuosia sitten. Se on ollut meillä ns. parempana astiastona ja siis harvemmin käytössä. Nyt otan sen kotiin arkikäyttöön. Turhaahan sitä siellä kaapissa piilossa säästelee.
Harmittaa vain, että tämän tuotanto on lopetettu. Minullakin jäi astiaston keräys kesken, kun en enää löytänyt näitä mistään. Astiastoni on muutoin suhteellisen kattava, mutta matalia ruokalautasia on vain neljä kappaletta.
Arkikäyttöön otan kotona nyt myös Hackmanin Elegia -sarjan aterimet. Tähän mennessä sarjasta on ollut käytössä vain pikkulusikat ja kakkulapio. Nyt kaapista esille lisää. Lahjaksi saatuja ihanuuksia. Miksi ihmeessä näitä onkin pitänyt siellä kaapissa vain jemmata?! Eihän nämä sieltä ilahduta ketään. Käyttöön siis vain!
Käytössä on myös näiden lisäksi perinteistä Savonia -sarjaa. Muut joutavat nyt sitten kirppiskotiimme.
Aamulla starttaan auton ja käännän keulan kohti kirppiskotia. Saan avaimen sinne huomenna ja pikkuhiljaa alamme sitä laittamaan asuttavaan kuntoon. Aika mukavasti sinne on meillä huonekaluja ja tavaraa, mutta paljon myös puuttuu. Pikkuhiljaa laitetaan. Mitään isoja investointeja en ole sinne tehnyt, eikä siis ole tarkoituskaan (lue: ei ole budjettia).
Tähän mennessä olen ostanut sinne ainoastaan kirpputorilta maton 5€:lla ja sen lisäksi sohvakaluston 50€:lla.
Eikä ole sitten haisuakaan, että millaisen sohvakaluston!
Ystäväni soitti ja kertoi jonkun tutun-tutun sohvakaluston irtoavan 50€.lla, tarvinko? Kiinni veti!
On kiva jos olohuoneessa ylipäätään on sohvat. Huomenna näen, mitä on tullut ostettua.
Viikonlopun jälkeen näette tekin.
Uuteen leluuni en ole vielä nettitikkua saanut, joten ihan tuoreeltaan en pääse blogiani kirppiskodista päivittämään (voi-voi!).
En ainakaan vielä tänä viikonloppuna.
Kuvia kuitenkin lupaan räpsiä ahkerasti ja niiden kera kirppiskodin pihtarisisustusta saatte nähdä viikonlopun jälkeen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita astioita. Totta tuo mitä sanoit, jotain vaatetta tai hienompia astioita piilottelee kaapissa, "ettei kulu, eikä mee rikki". Kestää sit minkä kestää, hukkaan ne kaapin perällä menee :)

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails