maanantai 27. lokakuuta 2008

Kiertoa-kiertoa

Minulla on ilo omistaa uskomattoman ihania naapureita!
Niistä eräältä sain tänään valtavan vaatepläjäyksen heidän lapsille pieneksi käyneitä vaatteita Pupalle. Samanlaisen vaatepläjäyksen sain myös kevättalvella. Siis tuntui ihan joululta, kun pengastin vaatesäkkiä. Olen niin onnellinen saadessani kerrankin lastenvaatteita suoraan joltain toiselta äidiltä. Isommille on pitänyt kaikki ostaa itse, joko kaupasta tai kirpparilta. Ei ole ollut ketään kenen kanssa kierrättää. Ystävien ja sukulaisten lapset ovat niin saman ikäisiä.

Säkissä oli sisä- ja ulkovaatetta sekä useammat kengät.
Kaikki kohtuuhinnalla.
Olen onnellinen.


Tänään kävin myös läpi omaa astiakaappiamme. Meillä on ollut arkikäytössä vanhoja (ei siis mitään arvokkaita vanhoja...) lautasia ja kuppeja tyyliin: kolme näitä, kaksi noita, neljä tuollaista, yksi tällainen... Vitriinikaapissa on sitten ollut "parempia" astioita, joita olen siellä muka säästellyt. Mitähän varten? Jälkipolvelleko?
Höpsis! Nyt otetaan ne käyttöön!

Tänään pakkasin näitä "yksittäisiä" arkilautasia, kuppeja ym. astioita ja pian ne matkaavat meidän tulevaan kakkoskotiimme.
Aivan! Marraskuun alusta alkaen meillä on "toinen koti" siellä 200km:n päässä, minun kotiseuduillani. Eräs vuosien haave toteutuu vihdoin. Ihanaa!
Mitään uutta emme aio kakkoskotiimme hankkia, vaan kaikki mahdollinen otetaan ystävällisenä lahjoituksena vastaan tai hommataan kierrätyksen/kirpparin kautta. Siitä tuleekin varsinainen kirppiskoti! Mielenkiinnolla seuraan myös, millaisella budjetilla saan sinne kyhättyä sisustuksen kasaan (lue: budjetti käytännössä 0€). Ja tokihan minä täällä blogissa sitten kerron, kuinka se "tilkkutäkkisisustus" onnistuu...

3 kommenttia:

Antzu kirjoitti...

Oi!! Miekin tahtoisin kakkoskodin... siis mökin!!! Ois ihana juttu!! Ja sinne just ajatuksena haalia kaikkea vanhaa täältä kotonta.

Mielenkiinnolla jään odottamaan kuvia ja tarinoita kakkoskodistanne.

Anonyymi kirjoitti...

Kierrätys kunniaan! :) Itse juuri katsoin vaatekaapit vaihteeksi, jotain löytyi "lumppukeräykseen" ja jotain SPR:lle myös. Vaikka ostan maltillisesti, niin kyllä sitä tavaraa kertyy ja saapi välillä mennä sitten kiertoon :)

Onnea kakkoskodin sisustuksessa, kuulostaa kivalta! :)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Juu tuota samaa kierrätystä on meilläkin on todella mahtavaa saada vaatteita ja ei haittaa vaikka on käytetty!!! vaikka meiltä ei paljon enää kiertoon tai siis käyttöön mene kun on aika puhki osa kun kolme poikaa käyttää no tytöltä taitaa joskus jotain jäädä!
Kiva kun piipahdit ja kiitos sanoistasi!!!
Anu

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails