tiistai 25. marraskuuta 2008

Eteisnäkymä

Mustikkamäen blogista nappasin haasteen:
millainen näkymä on edessä kun avaat ulko-ovemme.
Tältä meillä näyttää.

Suoraan edessä eteinen, josta näkymä olohuoneeseen.
Elli tulee ovelle vastaan.Vasemmalle jää puhelinpöytä ja käynti keittiön puolelle.


Oikealla puolella vessan ovi sekä lastenhuone.
Oven takana Puppa juuri päiväunilla.


Heti ulko-oven vieressä oikealla on portaat yläkertaan.
Portailla usein "postia lapsille".
Nytkin kuvassa puhtaita vaatteita matkalla vaatekaappiin...


Heti ulko-oven vasemmalla puolella on peilikaappi liukuovilla.

Rehellisyyden nimissä on tunnustettava, että aika usein naulakoissa on enemmän takkeja ja eteisen lattialla lojuu läjäpäin kenkiä. Lasten (ja ehkä joskus aikuistenkin...) on ilmeisen vaikea saada kenkiä kaappiin asti. Jos sitten onnistuvatkin ne kaappiin asti laittamaan, Puppa mielellään järjestelee ne uudelleen kaapin ulkopuolelle. Liukuovet on niin mukavia.
Haluan heittää haasteen eteenpäin juuri sinulle, joka luet tätä. Millainen on sinun eteisnäkymä? Mielelläni tulisin virtuaalivierailulle luoksesi, joten olisin enemmän kuin iloinen jos jättäisit kommenttilootaan viestin tarttuessasi haasteeseen.

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Otinkin sulta haasteen meille - on nimittäin sen verran ..mm.. "persoonallinen" (lue: keskeneräinen jo pitkäään) eteinen meillä..

Teillä kodikasta ja niin siistiä!

terveiset häähumun keskeltä, eiku lumipyräkästä!

Rouva Nordman kirjoitti...

Keltainen on mukavan lämpöisen näköinen. Eteisen puinen kaappi on hieno. Jossain vaiheessa voisin napata tuon haasteen (tosin ensin pitää "vähän" siivota).

melkoelli kirjoitti...

Anni: Kylläpä rupesi hymyilyttään luettuani kommenttisi ja ystäväni varmaan hohottelevat ääneen. Siistiä tosiaan -kuvanottohetkellä. Olen siis ollut vieraskorea ja kuvannut eteisnäkymiä siivouksen JÄLKEEN. Ehkä pitää joskus laittaa päiviettyä kuvaa ENNEN siivousta. XD

Katilein: Itsekin tykkään kovasti eteisen pikkukaapista. Ostin sen jokunen vuosi sitten itse itselleni äitienpäivälahjaksi. =)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi sulla. Ehkäpä nappaan haasteen kun opin tätä uutta konettani ja systeemiä käyttämään. Ihanan IIISSOOOO eteinen. Herkullinen väri.

melkoelli kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos kun jätit kommenttia vierailustasi ja ota vain haaste vastaan. Kiva päästä virtuaalivierailulle muidenkin eteiseen. =)
Itsekin tykkään että eteinen on meillä tilava. Silti tuntuu, että sekään ei aina riitä. Tavaraa, kenkiä ja vaatteita se tuntuu keräävän ihan kiitettävällä tahdilla... =D

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails