lauantai 29. marraskuuta 2008

Kauppakassi


Tällä viikolla sain mieluista postia. Uuden kivan kauppakassin Pelastakaa Lapset ry:ltä. Olen käyttänyt kankaisia kauppakasseja jo siitä asti kun on pitänyt omia ruokaostoksia alkaa tekemään. Jossain vaiheessa minulle kuitenkin tarttui mieheltäni tapa ostaa kaupan valmiita muovipusseja. Siis joka kauppareissun yhteydessä 1-3 uutta muovipussia. Hoh-hoh! No, menihän ne tietysti aina kierrossa roskapusseiksi, mutta tuleepa siinäkin roskapussille hintaa ja tapa on kaikkea muuta kuin ekologinen.
Jokunen aika sitten havahduin siihen tapaan ja päätin siltä istumalta, että asiaan tulee muutos: paluu entiseen. Nyt minulla on taas käytössä useita kangaskasseja, jotka otan aina kauppareissulle mukaan. Tämä yksi uusikin muiden mukana. Lisäksi tuputan kauppakassit myös mieheni mukaan, jos tiedän hänen menevän ruokakauppaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin olen jo noin vuosikymmenen käyttänyt omia kauppakasseja ruokaostoksilla. Ja kaupungilla on mukana yleensä pieni kangaskassi, yritän välttää niitä ihan pieniä muovikassejakin. Pienet ostokset voi laittaa kuitteineen samaan kassiin :)

Terkku kirjoitti...

Täällä suositaan myös kangaskasseja. Tänään tilasin netistä pukinkonttiin kangaskasseja =) siili aiheisia =)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Minullakin on omia kasseja ja kauppakori jossa on 15litraa maitoa helpompi kuljettaa!Heh ruoka määrä senkun lisääntyy kun ei viitsi joka toinen päivä kaupassa viipottaa:)

Iloista viikonloppua!
Anu

melkoelli kirjoitti...

Satu: Niitä pieniäkään pusseja ei tosiaan kannata turhaan ottaa. Kaupassa näkee ihmisten pakkaavan esim. banaanit ihan turhaan pussiin. Hintalapunhan voi liimata suoraan banaanitertun päälle. Meillä tosin Ruusunen tykkää olla kassalla pakkausapuna ja mielellään pakkaa ostoksia juuri siihen pieneen kassalta saatavaan muovipussiin... =/

Terkku: Voi Siilin kangaskassi oliskin hauska! XD

Anu: Meilläkin on kori, mutta sitä käytetään harvemmin itse kauppareissuilla. Se on kyllä totta, että maitoa on paljon helpompi ja parempi tuoda laukussa tai korissa kuin muovipussissa. Ei tarvitse miettiä sankojen kestävyyttä.
Meillä myös ostetaan ruokaa harvemmin ja kerralla enemmän jo matkankin takia. Lähimpään ruokakauppaan kun on matkaa noin 7km.
Leppoisaa sunnuntaipäivän jatkoa!

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails