tiistai 10. marraskuuta 2009

Possupiikki


Kymmenien metrien jono.
Rupattelua vieraiden ihmisten kanssa.
Aiheina mm. rokotusjonon pituus, pöpöt, erilaiset riskiryhmät, lasten rokotukset, tulevat uutiskuvat jonosta, vesipisteiden ja eväiden puute, koulukiusaus, lapset ja lastenlapset...
Reilun tunnin jälkeen tuikkaus käsivarteen.
Poislähtiessä jono mutkittelee jo parkkipaikan läpi pyörätielle.
Kotona kupponen teetä...

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kääk.. melkoista jonottelua!! Minä en edes tiedä saisinko sen piikin jostain, mihinkään riskiryhmään en kuulu.. Lasten rokotukset kai alkaa täällä ensi viikolla, ellei sitten tauti ole sitä ennen kellistänyt jo kaikkia. Iso tyttö nyt kotona ja hänen luokaltaan puolet poissa koulusta..

Joana kirjoitti...

Meillä nuorin saa piikin perjantaina, seuraava 20.11. ja kolmannen kohtalosta ei vielä tietoa. Tiedossa siis JONOTTELUA! Vähän kauhulla kyllä mietin, miten jonossa noiden pienten kanssa pärjää, jos kauankin joutuu odottelemaan. Saisipa samalla itsekin, mutta ei taida olla toivoakaan! Mitenhän lasten sitten käy, jos äiti sairastuu??? Kurjia nämä tautiasiat. Parempi pysyä terveenä!

Unknown kirjoitti...

Huhh...
Hyvä, että oli kuppi teetä.

melkoelli kirjoitti...

Heli: Olihan se aikamoista jonottelua. minä pääsin vielä suht' vähällä. Ystäväni oli seissyt jonossa reilut 3 tuntia riskiryhmään kuuluvan lapsensa kanssa. Vesisade ei varmasti yhtään kohentanut tilannetta...

Hiiriemo: Minulla puolestani hieman ristiriitaiset ajatukset koko rokotteesta ja olin ihan kahden vaiheilla rokotanko ollenkaan. Lopulta päädyin menemään massan mukana. Toisaalta tuntuu myös pahalta se, että minä saan rokotteen ennen lapsia. Minusta lapset olisi pitänyt rokottaa ihan ensimmäisten joukossa.
Rokote tulee lisäksi koko Suomeen ihan liian myöhään. Meilläkin tämä taidettiin jo sairastaa nyt taannoin, kun oltiin koko perhe reilu viikko sairaana.
Monenlaisia ajatuksia siis koko asiasta...

Anni: Olin todellakin rauhallisen teehetken ansainnut... =)

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails