tiistai 17. marraskuuta 2009

Onnellinen

Mistäkö olen onnellinen?

Olen onnellinen menneestä viikonlopusta, joka oli parasta pitkään-pitkään aikaan. Juhlistimme Miriksen syntymäpäivää ja melkein kaikki läheisimmät pääsivät käymään. Tunsin vahvasti sen, kuinka vieraat todella tekevät juhlasta juhlan. Tunnelma oli mukava ja tunsin onnea isosta, reippaasta pojastani ja ihanista läheisistäni.
Parasta oli kuitenkin isäni, jonka sain mukaan juhlimaan. Isä on "mökkiintynyt", eikä oikeastaan liiku kotoa muualle kuin ruokakauppaan tai muille asioille. Meillä isä on käynyt viimeksi Pupan ristiäisissä reilut kaksi vuotta sitten. Nyt hän kuitenkin tuli. Ja vielä junalla! On kuulemma matkustanut junalla viimeksi joskus nuoruudessaan (reilut 30 vuotta sitten), mutta nyt tosiaan tuli meille matkustaen tuon 200km:n välimatkan junassa naisystävänsä kanssa. Edellisenä iltana innostuivat asiasta houkuteltuani heitä puhelimessa. Ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun puhuvat meille tulosta ja niinpä itsekin olin kovin skeptinen asian suhteen. Seuraavana päivänä soittelin uudelleen ja meinasin kellahtaa selälleni, kun he todella istuivat junassa matkalla meille!
Olen niin onnellinen asiasta! Tulivat kuvassa olevien kukkien kera ja jäivät jopa yöksikin. Sitä ei ole tapahtunut koskaan aikaisemmin! Yöllä valvoin ja nautin siitä tunteesta, että tiesin isän olevan siinä aivan lähellä, tallessa ja kunnossa. Ajatella, että kesän koettelemusten jälkeen sain kokea tämän. Se tuntuu uskomattomalta.
Aamulla heti herättyään isä alkoi jo täpyyttää kotiin lähtöä. Hätähousu. Vein heidät aamupäivällä junalle, vaikka mielelläni olisin pitänyt lähelläni kauemminkin. Ihanaa, että kävivät. Se teki minut ja lapset todella sanoinkuvaamattoman onnelliseksi.

Y Y Y

6 kommenttia:

Piritta kirjoitti...

Olen iloinen puolestasi♥

Tuntui varmasti hienolta. Toivottavasti pystyt säilyttämään sen tunteen vielä pitkään.

Unknown kirjoitti...

Ooh, ihanan aitoa onnea!!! Noin sitä pitää, jokaiselle sitä joskus "jaetaan".. :D

Iloa myös koko viikkoon!

Unelma-alli kirjoitti...

Oon liikuttunut! ;) Tiedän kuinka paljon se on sinulle merkinnyt...

mimmuli kirjoitti...

*isohalitus* Niinpä;)

Anonyymi kirjoitti...

löytyipä uusi, ihana, elämänmakuinen ja kauniita kuvia sisältävä blogi, joka tuli luettua loppuun saakka kerralla! :)

tuttuja seutujakin kuvissa näkyi, savisilta nimittäin.

uusia päivityksiä odottelen, palaan varmasti niiden myötä! :)

melkoelli kirjoitti...

Kiitos teille kaikille.
Jaettu onnihan on tuplaonni. =)

Kiitos myös kaikille teille siitä, että olette pitkään lukeneet blogiani (toiset jopa alusta asti) ja kiitos että jaksatte kommentoida (itselläni olisi sillä saralla parantamisen varaa). Ilman teitä tuskin olisi enää tätä blogiakaan.

Lämmittää suuresti sydäntä myös saada tuollainen kommentti, jollaisen sain sinulta Rigsu. Tosi mukava kuulla, että viihdyit blogini parissa. Lämpimästi tervetuloa mukaan lukijaksi. =)

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails