keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Jos olet syntynyt heinäkuun 1. päivä, kuten minä...

...voit lukea tästä päiväkohtaisen luonneanalyysisi.
Loput voivat lähetellä minulle kivoja syntymäpäivälahjoja...
Veden merkki Rapu
Luja päättäväisyytesi, herkkyytesi ja oivalluskykysi viittaavat siihen, että vaikka olet ujo ja syrjäänvetäytyvä, herkän pintasi alla piisaa järkkymättömyyttä. Olet vaikutuksille altis ja intuitiivinen, mutta silti ahkera. Vanhempana olet antaumuksellinen ja ystävänä uskollinen. Aika ajoin voit kuitenkin vaipua synkkyyteen ristiriitaisten tunteitten vaikutuksesta. Sinulla saattaa siis olla taipumusta masennukseen ja masokismiin. Kuitenkin sinulla on kyky voittaa suuriakin vaikeuksia niin päättäessäsi, mikä voi olla suurin voimavarasi. Pystyt panemaan alulle uusia projekteja ja idoita, mutta vaikka olet kunnianhimoinen, kaipaat myös omaa aikaa ja rauhallista elämää.
Sinulla on johtajan ominaisuuksia ja voimakas tarve toimia. Kun kehität luontaista oivalluskykyäsi, opit arvostamaan myös elämänkokemusten tuomaa viisautta. Jos sinua rajoitetaan kovin paljon, voi kapinallisuutesi nousta esiin. Olet idealisti, joka niittää jostakin asiasta aidosti innostuttuaan huomattavaa mainetta.
Myöhemmin elämässäsi sinulle tarjoutuu monia mahdollisuuksia kehittää voimia ja luovuuttasi.
Salattu sisimpäsi
Onnellisuutesi avain on intiimit ihmissuhteet. Sinulla on kommunikaatiokykyä, joten välttämällä taipumustasi epäilyyn ja mustasukkaisuuteen voit saada laajan ystäväpiirin. Kun opit seisomaan tukevasti omilla jaloillasi, saat lisää itseluottamusta sekä voitat pelkosi yksin olemisesta ja hylätyksi tulemisesta.
Johtajan ominaisuutesi sekä halukkuutesi tehdä ahkerasti työtä auttavat sinua urallasi eteenpäin. Olet paitsi perfektionisti, myös erittäin idealistinen ja romanttinen ja siksi tarvitset paljon rakkautta ja hellyyttä. Asetat itsellesi korkeat tavoitteet, joita voi olla vaikea saavuttaa. Jos sinulla kuitenkin on jokin selkeä päämäärä, pystyt kanavoimaan kykysi sen saavuttamiseksi.
Numerologia
Syntymäpäiväsi numero 1 merkitsee sitä, että olet yksilöllinen, kekseliäs ja urhea ja että sinulla riittää paljon energiaa. Pioneerihenkisyytesi rohkaisee sinua tekemään itsenäisiä päätöksiä ja yrittämään yksin.
Kuukauden numero 7 viittaa siihen, että olet äärimmäisen herkkä ja että intuitiosi ovat voimakkaat. Sinussa on sisäistä viisautta, johon sinun olisi opittava luottamaan. Vahvat arvosi ja terve arvostelukykysi auttavat sinua menestymään. Olet kunnianhimoinen, mutta sinulla on myös parantajan kykyjä ja siksi voit auttaa muitakin ihmisiä.
- Positiiviset taipumukset: johtajan ominaisuudet, luovuus, edistyksellisyys, tehokkuus, optimistisuus, vahvat vakaumukset, kilpailunhalu, itsenäisyys, sosiaalisuus.
- Negatiiviset taipumukset: määräilevyys, kateus, itsekkyys, liialinen ylpeys, heikkous, häilyvyys, kärsimättömyys.
Rakkaus ja ihmissuhteet
Turvallisuus ja taloudellinen vakaus ovat kumppaninvalinnassa mielestäsi tärkeitä tekijöitä. Olet sympaattinen ja kannustava niitä kohtaan, joista välität, mutta usein haluat olla päällepäsmärinä. Sinusta on parempi omistaa muutama hyvä ystävä kuin suuri tuttavapiiri, ja uskollisuus ja luotettavuus ovatkin ihmissuhteissasi etusijalla. Perhe-elämä ja sen mukanaan tuomat velvollisuudet saattavat joskus joutua törmäyskurssille vapauden- ja riippumattomuudenkaipuusi kanssa.
Se oikea on saattanut syntyä jonakin seuraavista päivistä...
Rakastettu ja ystävä: tammikuun 11, 20, 25, 27, 29; helmikuun 9, 18, 23, 25, 27; maaliskuun 7, 16, 21, 23, 25; huhtikuun 5, 14, 19, 21, 23; toukokuun 3, 12, 17, 19, 21; kesäkuun 1, 10, 15, 17, 19; heinäkuun 8, 13, 15, 17; elokuun 6, 11, 13, 15; syyskuun 4, 9, 11, 13; lokakuun 2, 7, 9, 11; marraskuun 5, 7, 9; joulukuun 3, 5, 7
Kohtalokas ihastus: tammikuun 1, 2, 16; helmikuun 14; maaliskuun 12; huhtikuun 10; toukokuun 8; kesäkuun 6; heinäkuun 4; elokuun 2; joulukuun 30, 31
Sydämen valittu: toukokuun 30; kesäkuun 28; heinäkuun 26; elokuun 24; syyskuun 22, 30; lokakuun 20, 28; marraskuun 18, 26; joulukuun 16, 24
Teksti kirjasta; Saffi Crawford-Geraldine Sullivan: SYNTYMÄ, TÄHDET & NUMEROT, Elämäsi kohtalonyhteydet.

4 kommenttia:

S kirjoitti...

Onnea sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

HEINÄKUU
Jos olet syntynyt heinäkuussa
tule kanssani keinumaan.
Pihakeinussa koivun alla
hurjan hurjasti keinutaan.
Masunpohja kutisee
ja tassut vauhdissa tutisee. Paljon Onnea <3
-terhi-

Antzu kirjoitti...

ONNEA =)

melkoelli kirjoitti...

Kiitos kaikille. =)

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails