keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Tigiä hiuksille

En ole merkkiuskollinen kosmetiikan tai hiustuotteiden suhteen.
Ennemminkin aina innokas kokeilemaan uutta.
Tigin hiustuotteita olen kuullut kehuttavan paljon.
Päätin kokeilla.

Tarjouksessa 750ml:n pullot.
Ei ehkä ihan matkakokoa,
mutta kokeillaan nyt sitten kunnolla.

Tigi Catwalk Oatmeal & Honey shampoo
Auttaa korjaamaan kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia A, B ja E-vitamiinien avulla samalla kosteuttaen ja kiillottaen hiusta. Rentouttava tuoksu hellii myös mieltäsi.

Tigi Catwalk Oatmeal & Honey hoitoaine
Auttaa korjaamaan kemiallisesti käsiteltyjä tai vaurioituneita hiuksia soija- ja vehnäproteiinien avulla. Lisää hiukseen myös kosteutta ja kiiltoa. Sopii kaikille hiuslaaduille.

Myyjän mukaan nämä aiheuttavat riippuvuutta.
Se jää nähtäväksi.

6 kommenttia:

Valloittava valkoinen kirjoitti...

olen myös kuullut kehuttavan harmi vain että olen juuri hiljattain ostanut ihan hyvät shamppoot ja hoitoaineet jotka on käytettävä mutta sitten vois kans koittaa!

iloista torstaita!
Anu

Piritta kirjoitti...

Minä pitäydyn ruokakauppashamppoissa toistaiseksi.. Värjätyt hiukset varmasti tykkäisivät vähän paremmista aineista, mutta meidän neitokaiset ovat ansioituneet shamppoo / suihkusaippua pullojen tyhjäämisessä. Tekevät saippuakuplanestettä sekoitussuhteella 4 osaa saippuaa, 1 vettä.

Joana kirjoitti...

Nuo jättipullot kestävät ikuisuuden. Itse ostin pullot lokakuussa ja puolivälissä ollaan. Pesen hiukset noin 4 kertaa viikossa.

Tigin tuotteissa ihaninta ovat tuotteiden nimet ja pakkaukset, myös tuoksut ovat piristäviä.

Ihan laatukamaa ovat, mutta eivät mitenkään poikkeuksellisen ylivertaisia muihin kampaamotuotteisiin verrattuna.

Hyvä ostos kuitenkin :)

melkoelli kirjoitti...

Anu: Minullakin oli vielä edellistä shampoota ja hoitoainetta jäljellä, mutta ne ei ollut ollenkaan minulle sopivia. Tai ainakin hoitoaine oli ihan liian riittämätön. Ruusunen saa sen. Uusia tuttavuuksia oli nekin...

Tirlitta: Meillä taas tyhjät pullot on mieluisia leluja pesuhuoneessa. Kiirehtivät sitten myös tyhjentämään niitä. =)

Hiiriemo: Taidankin laittaa Tigi -pulloihin aloituspäivämäärän (pysyisköhän vaikka pullon pohjassa permanent-tussilla...). On mielenkiintoista nähdä kuinka kauan ne tosiaan riittävät. Myyjä sanoi, että käytössä yksi painallus riittää. Minulla ei riittänyt, mutta varmasti yleensä.
Tuoksukin tosiaan on ihan kiva. =)

Maria / Dg:Sisustusmania kirjoitti...

Mulla on ollut käytössä nuo samat jo piiitkään ja hartaasti ja täytyy sanoa, että pieksee marketti-shampoot mennen tullen. Vaikka mulla on pitkät hiukset riittää noista jättiputeleista useiksi kuukausiksi, vaikkakin hoitoainetta kulutan tuplasti enemmän. Ja noiden tuoksu tuo aina joulun mieleen jostain syystä... :-)

melkoelli kirjoitti...

Maria: Minullakin pitkät hiukset ja hoitoainetta kuluu reilusti. Myöskään shampoossa ei se yksi painallus riitä. Tuoksu on ainakin tähän asti miellyttänyt. Aika näyttää kyllästyykö siihen jossain vaiheessa.
Mukava kuulla muidenkin kokemuksia näistä. Itselläni nyt Tigiä käytössä ensimmäistä kertaa. =)

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails