maanantai 16. helmikuuta 2009

Haaveitteni sohva...

...näyttää tältä.
En tosin tiedä mihin tämä meillä mahtuisi.
Tai millä rahalla tämän ostaisi.
Jos hakisin Vepsäläiselle töihin,
niin saisinkohan tämän henkilökunta-alennuksella..?

3 kommenttia:

*Katinkainen* kirjoitti...

Tuohon soffaan kyllä tarvitaan lääniä kovastikin ympärille...
Eipä se oikein miltään näyttäisi jos yksi kulma olisi keittiössä,toinen makkarissa ja vessanovi ei aukenisi,kun sohva valloittaisi koko kämpän.
Ja luulen,että tuollainen mekahehto kulmasohva maksaa mansikoita...
Meidän ruskea,käytettynä ostettu sohva,näyttää rankemman sorttisia kulumisen merkkejä...
Reikä,mikä reikä on ilmestynyt pikku tyynyihin,jotka kuljeksii istujien myllertäessä sohvan uumeniin.
Taidan ostaa kuitenkin seuraavaksi uuden sohvan~vaan mikähän olisi hyvä!?Kankaalta odotetaan PALJON viiden hengen köörissä ja hurjassa kulutuksessa!!!!Pikkusiskollani on mennyt kahdesti sohva vaihtoon kahden vuoden sisällä..
Ekassa kangas nyppyyntyi ja tokassa näkyy koiran karvat liiaksi.Nyt hankinnassa on nahkasohva.Se taitaa kestää käytön ja kulutukset oikein oivallisesti...Mutta minä en nahkasohvaa kelpuuttaisi.EN!!!Mutta minullapa ei olekaan koiria~vielä!!!

mimmuli kirjoitti...

Sohvat ovat ahdistavia ostosia..vaikka ihan tosi mielellä olimme liikkeellä...ei löytynyt mitään...meillä on naamioituna 10v vanhat nahkasohvat...koirien raatelemat ja puremat...päällisten alta ei huomaa...ja nyt kun on pentulauma pian valmiina koittamaan purukalustoaan niin olen onnellinen vain noista vanhoista rötjäkkeistä...tuollainen iso sohva vaatisi kyllä iiiison huoneen ja sitten olisi hirveen iiisosti lisää siivottavaa...ja sitten siihen kerääntyisi iisoja kasoja tavaraa...=))) Ainakin meillä=DD Olisi se tietty ihanaa kun olisi valkoinen ihana tuollainen...kunnes herään ja katselen meidän todellisuuutta....porukka syö sohvalla, koirat hyppivät jne jne...mutta ihanaa on unelmoida...huoks. =) Mukavaa maananataita ja myöhäistä ystävänpäivää joka onneksi on jokaikinen päivä.

melkoelli kirjoitti...

Katinkainen: Meillä ei sohvan vaihto ole edes ajatuksessa. Emännän haaveissa vain... Ollaan muutama vuosi sitten ostettu uusi sohvakalusto ja sillä on tarkoitus mennä hamaan tulevaisuuteen asti. Kangassohva meilläkin on ja sen kyllä huomaa. Monenlaisia lapsuusmuistoja ovat jo päällensä keränneet... Ennen tätä oli nahkasohvat. Ne on kyllä hyvät, mutta jotenkin "kylmät".

Mimmuli: Sohvaostos ei tosiaan ole helppo. Mekin kierrettiin ympäri maakuntaa etsimässä mieluista, mutta ei löydetty. Päädyttiin sitten ihan erilaiseen kuin oli mielessä ajateltu, koska ei halutunlaista löytynyt millään.
Niin, todellisuus on ihan eri kuin mitä haaveissa. =D
Kiitos ystävänpäivätervehdyksestä ja leppoisaa tiistai-iltaa sinnekin päin. =)

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails