perjantai 2. tammikuuta 2009

Perhe matkalla

Eilen pakattu perhe autoon ja taas tien päälle.
Määränpäänä kirppiskoti.
Tiedossa ystäviä, sukulaisia ja pikkuväen syntymäpäiviä.
Ihanaa.


Matkakin meni syvän hiljaisuuden vallitessa takapenkillä. Olisi varmaan voitu ajella vaikka Kiinaan asti... Kiitos siitä kuuluu Joulupukille, joka toi lapsille kannettavan DVD:n kahdella näytöllä. Mahtava matkakaveri! Kotona olevan DVD-laitteen kaukosäädin on rikki ja sitä myötä masiina on käyttökelvoton. Niinpä joululahjaksi saatu elokuvakin oli vielä katsomatta. Eilen lapset saivat sitten katsoa sen matkalla.


Tätä joulutarinaa on kehuttu kovasti.
Minäkin olen siis jo levyä pitänyt käsissäni ja äänetkin kuullut...
Koskahan näkisin itse elokuvan..?

6 kommenttia:

mimmuli kirjoitti...

Muistan kun lapset olivat pienempiä ja tappelivat takapenkillä aina kun ajeltiin pitkää matkaa...olisipa ollut sihen aikaan vhs videot autossa=)))) ihana karvapallo teillä=) ihanaa odotan kuvia kasarikodista=))) sinä onnenpekka saat sisustaa kahta kotia..

Katilein kirjoitti...

Olimme edellisvuonna katsomassa Joulutarinan elokuvissa, tyttö, mies ja minä. Pidin erityisesti sen värimaailmasta.

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja Hyvää Uutta Vuotta! Joulutarina on tosi ihana elokuva. Katsottiin se naapurinemännän kanssa mökillä, ja vetisteltiin molemmat... Terkkuja koko porukalle!

melkoelli kirjoitti...

Mimmuli:Niin on kovasti aika ja tavat muuttuneet. Ennen sitä vain piirreltiin takapenkillä... Täytyypä jossain vaiheessa napsasta muutama kuva täältä kirppiskodista. ;)

Katilein: Eilen illalla viimein katsottiin elokuva tuosta huikeasta, 7,5 tuuman näytöstä. Värimaailma, maisemat ja tarinakin oli hienot.

Anonyymi: Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle. Ehkä meidänkin elokuvailta olisi ollut hieman nautinnollisempi, jos olisi ollut isompi näyttö. =D
No, täytyy katsoa joskus uudestaan paremmilla vehkeillä.

Satu kirjoitti...

Joulutarina on hyvä leffa. Viime vuonna kävin leffassa katsomassa ja nyt joulupukki toi DVD:n lahjaksi ja kertaalleen on jo katottu :)

melkoelli kirjoitti...

Satu: On siinä todella taikaa. Lapsetkin pyyhki silmäkulmiaan sitä katsoessa...

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails