keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Kylppäri

Kirppiskodin sisustuksessa ei juurikaan muutoksia ole tapahtunut.
Aika askeettistahan siellä on edelleen.
Enkä tiedä onko se edes sisustettu.
Ehkä lähinnä kalustettu...
Hyvin me silti siellä viihdytään.
Pikkuhiljaa kalustetaan ja sisustetaan lisää.
Miten nyt mitäkin saadaan haalittua kasaan.

Kylppärin oveen toin kotoa opasteen.
Ei etsivät eksy.

Kylppäristä löytyy nyt pyykinpesukonekin.
Sohvaystäväni bongasi meille myös tämän masiinan.
Joku oli ostanut uuden ja vanha jäi tarpeettomaksi.
Meille siis pääsi.
Hintaa jäi 0€.
Kotiinkannettuna.

Edellinen asukas jätti meille pyyheoppaat...

... ja pirtsakkaan suihkuverhon.
Kirppiskoti on alunperin suunniteltu pyörätuoliasukkaalle.
Siksi siis pesuallas on erikoisempi ja pönttökin "keskellä lattiaa."
Lattialle kaipaisin vielä kosteantilan mattoa.

4 kommenttia:

Katilein kirjoitti...

Teillähän on kirppiskoti jo pitkällä, pyykinpesukoneet ja muut! Tosi tuuria tuon koneen kanssa. Oletko laskenut, mitä kirppiskodin tavaroiden hinnaksi on tullut? Eikö tavoite ollut että ihan ilmaiseksi mennään?

melkoelli kirjoitti...

Katilein: Oli tosi mahtava juttu tuo pyykinpesukone. Ystäväni on ollut ihan uskomaton apu. Hän on isossa työpaikassa ja tuntee paljon ihmisiä, joten kalustusta on löytynyt sitä kautta.
Olen itseasiassa laskenut budjettiakin, ihan uteliaisuuttani. Pitääkin kirjoittaa se blogiin... Ideahan on tosiaan kalustaa ja sisustaa niin lähellä nolla budjettia kuin mahdollista tai ainakin kierrätystavarasta/kalusteista.

Katilein kirjoitti...

Minusta tuo on aiheena kiinnostava, tuo nollabudjetti..

Minulta pyydettiin apua äidille, joka on joutunut lastensa kanssa turvakotiin ikävän miehen takia. Pyydettiin vaatteita, mutta olen kierrättänyt kaikki Iriksen vanhat vaatteet, en voinut auttaa. Nyt olen laittanut sanaa eteenpäin ja uskon, että saan koottua jonkunlaisen avustuspaketin. Jossain vaiheessa ko. nainen alkaa etsiä asuntoa ja lähtee nollasta, siinä vaiheessa nollabudjettiratkaisut ovat ajankohtaisia.

melkoelli kirjoitti...

Katilein: Vastaavanlaisia tilanteita tulee vastaan aina silloin tällöin. On tosi hienoa, jos pystyy auttamaan tarvitsevaa. Sitä tulee aina hyvä mieli itsellekin.

Ihmiset on oikeastikin todella sydämellisiä ja auttavat mielellään. Itse olen ollut iloinen siitä, miten meidän ystävät ovat kirppiskotimme huomioineet. On autettu etsimään kalusteita ja erään ystävän luo kyläilemään mennessä odottamassa oli iso laatikko jonka kyljessä luki "Melkoellin kirppiskotiin". Oli sinne kerännyt siivotessaan tarpeettomia astioita, verhoja yms. Se oli meistä kummastakin tosi hauskaa!

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails