torstai 29. tammikuuta 2009

Käynti kampaajalla

Maanantaina olin pitkästä aikaa kampaajalla. Ei mitään kovin suuria muutoksia, mutta leikkaus ja värjäys tehtiin. Ihan viime hetkellä muistin pyytää ottaa ennen -kuvan. Tässähän se:


Ja tässä kuva lopputuloksesta:Itse tykkään. Väristä tuli juuri sellainen luonnollinen, mitä oli hakenutkin. Kuivat hiustenlatvatkin sai kyytiä. Kyllä tällä taas jonkun aikaa pärjää.
HUOM! Vielä muutama päivä aikaa osallistua aikaisemmin mainittuun arvontaan!

8 kommenttia:

anu kirjoitti...

Oi miten kauniit hiukset sinulla niin tuuheat pitkät!!!
Olin itsekin eilen parturissa ja nyt on sellainen lyhyt polkka ja olen kyllä tyytyväinen kun on sitten helppo laittaa kun ei sitä aikaa ehkä kohta ole...heh onko sitä nytkään tai yleisesti mitä aika on:D

Iloista torstaita!
Anu

Satu kirjoitti...

Juu-u pitäis itsekin raaskia mennä taas kampaajalle. Saisi jotain muotoa ja kevennystä näihin hiuksiin. Otsiskin ois kiva, jos ei ne taipuis sitten joka ilmansuuntaan...;)

anni kirjoitti...

Ooo, mikä tukka! Lainaa ne minulle häihiini! Hihihhh.. mulla tukan "venytys" menossa..Hih, jotta saa jännän lettikampauksen..

KAUNIS ja luonnollinen tukka!

Antzu kirjoitti...

Ihanat hiukset!! Jotain tuollaista värisävyä miekin haluaisin, ehkä hieman vielä enemmän maitosuklaaseen päin.. vaikee selittää.

Mutta... miun blogissa on siule Tunnustus :)

Sininen Kaleidoskooppi kirjoitti...

Sattuipa somasti, että kävin itsekin tässä kampaajalla..eilen nimittäin. Varmaan se kevätsesonkin on sitten alkamassa ;) Mutta onpas sulla paksut hiukset..onko ihan lunnonkiharakin? Todella hyvä väri. ei näytä keinotekoiselta.

melkoelli kirjoitti...

Anu: Kiitos. Punainen, paksu tukka on äidiltä peritty. =)
Eipä sitä tukkaa paljoakaan näin kotioloissa ajattele. Minullakin se on yleensä aina kotona nutturalla tai ponnarilla. Ja vauva-aikanahan koko tukkaa ei tosiaan edes muista... XD

Satu: Minunkin tukka taipuilee joka ilman suuntaan (= oikukas luonnonkihara). Kyllähän se kampaajalla käynti aina piristää.

Anni: Heh, kiitos. Luonnollinen se tosiaan tuossa kuvassa on. Sitä ei tuolloin mitenkään laitettu ja siksi hapsotteleen hyvinkin "luonnollisesti" suuntaan jos toiseenkin. =) Yritän ajoittain saada sitä kuriin tököteillä, pompuloilla ja nipsuilla...

Antzu: Kiitos. Väri on aika lailla minun luonnollinen tukan väri. Tyvikasvua tuskin tulee juurikaan huomaamaan. Vaaleat raidat kuultaa vielä alta lisäksi.
Ja ISO KIITOS tunnustuksesta. Minulle ihan ensimmäinen!
Olen aivan sanaton.

Sininen Kaleidoskooppi: Kevättä alkaa ilmeisesti olla rinnassa yhdellä jos toisellakin. =)
Juu, luonnonkihara on. Lapsena se ei ollut aivan näin kihara... On tainnut lasten syntymän jälkeen kihartua enemmän.

mimmuli kirjoitti...

Ihanat hiukset sulla=)))Kuvittelin kylläkin sinut tummahiuksiseksi=))) No mooki oon plonti...ja sen huomaa..=))) Käyppäs nappaamassa mun postauksesta ne awardit...haluan antaa jokaiselle jonka olen linkittänyt. *halit* vauvalasta...

melkoelli kirjoitti...

Mimmuli: Kiitos. Hauskaa kun kerroit, että sinulla on ollut mielikuva minusta tummahiuksisena. Toisten mielikuvia on kiinnostavaa kuulla. =)
Ja voi kiitos tunnustuksista. Minäpäs käyn poimimassa ne... =)

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails