keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Loppiainen ja loman loppu


Toiset haluavat poistaa joulukoristeet heti joulupyhien jälkeen. Toiset taas loppiaisena ja jotku vasta Nuutin päivänä. Tapoja on monenlaisia.
Kirppiskodilla ei paljoa joulujuttuja ollutkaan. Vain kuvan kynttelikkö keittiössä jouluverhojen kaverina ja olohuoneen ikkunassa värilliset valot. Verhot jäivät vielä paikoilleen, mutta valot otin eilen pois kotiin lähtiessä.


Kotiin tulimme illalla ja täällä on kaikki joulukoristeet kuusta myöten vielä paikoillaan. Tänään on tarkoitus riisua kuusi juhla-asustaan ja muutenkin poimia joulukoristeet talteen taas tulevia jouluja varten.
Reissu oli mukava. Sukulaisia ja ystäviä nähtiin ja syntymäpäiviäkin juhlittiin. Lunta oli paljon ja talvi tuntui oikealta talvelta. Iloinen yllätys oli kaikille, kun kotiin tullessa huomasimme, että täälläkin oli satanut lunta. Oikein kunnolla! Miesväki meni heti tekemään pihalle lumitöitä ja Ruusunen halusi hiihtää.
Nyt on sitten taas arki alkanut. Kaikki pyhät on takanapäin ja mies on mennyt töihin, Miris kouluun. Seuraava joulu vasta vuoden päästä...

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails