torstai 13. elokuuta 2009

Juha Vuorinen: JUOPPOHULLUN PÄIVÄKIRJA


Kaikkea minäkin luen!
Se oli ensimmäisiä ajatuksia, kun olin lukenut tätä kirjaa pari sivua. Teksti on todella suoraa ja ronskia. Oikein äijämäistä. Juopposekoilujen ohessa kirjassa tuntuu olevan toisena teemana alapäähuumori. En siis suosittele kirjaa varsinaisille siveyden sipuleille. Järkyttyvät loppuiäkseen.
No joo, vaikka kirja oli ronskia luettavaa, se oli oikeasti myös ihan hauska. Monta kertaa piti ääneen nauraa. Vuorisen huumori on hauskaa, aihealue ei vain tässä kirjassa ollut se itseä eniten kiinnostava. Mutta tiedänpä ainakin mistä puhutaan, kun tämä kirja mainitaan. Tiedä sitten millainen se Vaippaihottuma olisi...
346 sivua.
Tämä on kulttiklassikko.
Kolmasti se on ollut pääuutislähetyksen aiheena. Sillä on faniklubi Lohjalla ja netissä sillä on tähän mennessä ollut yli 150 000 lukijaa.
Tämän kirjan ensimmäistä painosta eräs kirjapaino ei sisältöön tutustuttuaan suostunut painamaan.
Nyt se julkaistaan lyhentämättömänä ja sarjakuvataiteilija Pastori Käärmeen rumilla kuvilla varustettuna.

2 kommenttia:

Joana kirjoitti...

No jospa minäkin uskaltaisin tämän jälkeen itseäni sivistää! Vuorista olen kuunnellut radioista ja jotain ovelaa tyypissä on. Tosin lasten kanssa radiokanava täytyy kääntää toisaalle...

Tosi suosittuja nämä kirjat tuntuvat olevan!

melkoelli kirjoitti...

Hiiriemo: Lue vain. Siksi minäkin tähän kirjaan tartuin, kun siitä niin paljon puhutaan. Ja Vuorisen kirjoista yleensäkin. Niin, ja eipä ne ihan turhaa puhetta ole... ;)

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails