perjantai 7. elokuuta 2009

Asuntomessut Valkeakoskella

Viimeviikolla olimme koko perheen voimin reissussa. Kävimme mm. asuntomessuilla Valkeakoskella.
Itse tykkäsin vuosi sitten olleista Vaasan messuista enemmän, mutta siihen saattoi olla montakin syytä. Ensinnäkin, Vaasassahan oli hulppeita ökytaloja (jotka on tietysti aina mahtavia), Valkeakoskella taas ihan tavallisia ja melko mitäänsanomattoman näköisiä päällepäin (siis ihan tavallisille ihmisille suunnattuja taloja). Vaasassa kiertelin kaksi päivää ihan rauhassa, kun taas Valkeakoskella minulla oli aikaa tasan 2,5 tuntia. Piti siis lähinnä puolijuoksua vain ravata talosta toiseen ja antaa kameran laulaa. Ja lauloihan se. Kuvia tuli mukaan 85, joista pelkästään Mika Kallion talosta 28 kuvaa. Oli vaan niin paljon kaikkea! Niin ja saattaahan Vaasan messuja puoltaa sekin, että ne oli tuossa lähellä... Ainahan pitää vetää vähän kotiinpäin.
Asuntomessuja on ihana kiertää, mutta toivottavasti minulla on siihen ensi vuonna enemmän aikaa.

Tässä poimittuna muutama makuuhuone messuilta. Itse haaveilen oman makuuhuoneen pintaremontista, lähinnä uudelleen tapetoimisesta. Iloisen keltaiset kukkatapetit haluaisin vaihtaa hillitympään. Toki uusi sänkykin olisi enemmän kuin tervetullut.
Ja muutama muukin juttu...

3 kommenttia:

Sininen Kaleidoskooppi kirjoitti...

Ohoh..olipa ekassa kuvassa tutun näköistä tapettia.. Äiti juuri remppaa taloa ja sinne tulee tuollainen harmaakukkatapetti seinälle :)

melkoelli kirjoitti...

Minusta tuo eka makuuhuone on tosi kivan näkönen. Näyttäispä omakin makkari samanlaiselta... :)

TIINA kirjoitti...

ihania kuvia. <3

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails