torstai 4. kesäkuuta 2009

Vilinää ja vilskettä


Viime päivinä on ollut kiireistä. Olin lasten kanssa kirppiskodilla muutamia päiviä ja sinä aikana ei juurikaan paikoillaan pysytty. Sukulaisten ja ystävien luona kierreltiin joka päivä ja mukavaa oli. Minulla on todella iso suku äidin puolelta ja olemme myös melko tiiviisti yhteydessä. Missä on meidän sukua, siellä piisaa myös lapsia... Eräänäkin päivänä tätini soitti, että syödään yhdessä karjalanpaistia... Hän laittoi lihat, minä vein mennessäni pari perunapussia ja maitoa. Soitettiin siihen vielä lisääkin sukua paikalle. Lopulta siis muusia ja karjalanpaistia oli syömässä 3 aikuista ja 8 lasta. Lisäksi kun kerrostalossa oltiin, niin meidän Ruusunen oli tutustunut pihalla uusiin kavereihin ja kutsunut sieltäkin kolme tyttöstä mukaan syömään. Tämän on meidän suvulla niin tyypillistä. No hauskaa oli ja kaikki sai mahansa täyteen.
Eilen tulimme kotiin. Omien lasten lisäksi sain mukaani kaksi lainalasta. Kummityttö 4v. tuli isosiskonsa 8v. kanssa meille. Viikonlopuksi tulee vielä pari lasta lisää. On ainakin leikkikavereita!

4 kommenttia:

Piritta kirjoitti...

Kuulostaa epäilyttävän mukavalta :) Se on jännä, miten toisinaan ei tahdo pärjätä edes kahden lapsen kanssa, mutta kun sakkia on enemmän ongelmat ovatkin paljon pienempiä.

TIINA kirjoitti...

kivoja kuulumisia. :)
tosi kaunis talo teillä! <3

melkoelli kirjoitti...

Tirlitta: Mukavaa on, kun on porukkaa. Silloin lapset ja aikuiset viihtyy. Toisaalta joskus tuntuu siltä, että ollaan aikamoinen Kiljusen herrasväki.
Ja ah sitä tervetullutta hiljaisuutta ja rauhaa sitten välillä!

Tiina: Kiitos. =)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Kuulostaa kivalta :) Varmasti piisaa menoa ja melskettä tuolla porukalla ;)

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails