perjantai 12. kesäkuuta 2009

Suomi-Venäjä maaottelumatka


Keskiviikkona olimme Miriksen kanssa ikimuistoisella reissulla. Jalkapalloseura järjesti maaottelumatkan Helsingin Olympiastadionille seuraamaan Suomi-Venäjä jalkapallomaaottelua.
Tunnelma Helsingissä oli mahtava. Junioritkin fiilistelivät ihan täysillä laulaen ja huutaen, kun kävelimme kaupungilla. Venäläiskannattajia tullessa vastaan lauloivat vielä vähän isommalla äänellä...
Olympiastadion oli loppuunmyyty, katsojia hieman reilut 37 000. Tunnelma oli sanoinkuvaamattoman upea! Sitä on vaikea yrittää edes kuvailla. Hieno kokemus itselle, saatika pienelle jalkapalloilijalle. Muistaa reissun varmasti aina.
Suomi hävisi Venäjälle 3-0. Harmittamaan jäi ainoastaan se, etteivät saaneet yhtään maalia. Olisin halunnut kuulla sen äänen, mikä yleisömäärästä olisi tuolloin lähtenyt.
Niin ja olisi toki ollut hyvä muistaa ladata kameran patterit ennen reissuun lähtöä. Juuri stadionille päästyä sain tähtäimeeni lähikuvan Litmasesta, kun kamera sammui lopputervehdyksin: vaihda paristot.

3 kommenttia:

-TIINA- kirjoitti...

Ne patterit sitten osaa loppua aina oikeassa paikassa ;)

Mukavaa että teillä oli kivaa, ettekä joutuneet rähinän keskelle...

Marge kirjoitti...

Eiii, sanoin täällä mielessäni!!
Kävipäs inhottavasti petterien kanssa, mutta ainakin teillä oli hauskaa ja se oli pääasia!!! Olishan se varmasti ollut kiva kuulla, kuinka yleisö eläytyyy jos edes yksi maali olisi Suomelle tullut...

Hyvää viikonloppua!!:))

melkoelli kirjoitti...

PrinsessaTrio: Oli todella mukava reissu!
Varsinaisia mellakoita ei nähty, mutta siellä venäjän katsomossa ne heitteli jotain ilotulitteita/pommeja pelin aikana. Mellakkapoliiseja oli joka paikassa.

Marge: Tuosta patteriasiasta en voinut edes suivaantua. Huokaisin vaan, että olipas taas niin mun tyyliä... =)
Olis kyllä kiva ollut saada kuvia sieltä stadionilta pelaajista ja siitä yleisämäärästä. Nyt ne on vain muistoissa.

Mukavaa viikonloppua myös teille! =)

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails