perjantai 9. lokakuuta 2009

Lempparit TV:ssä

Amalia oli blogissaan listannut lemppari ohjelmiaan ja minä päätin tehdä saman.
Katselen tv:tä lähinnä iltaisin lasten mentyä nukkumaan ja saatuani talon hiljaiseksi. Niinpä lempisarjanikin ovat myöhäisillan ohjelmia. Lisäksi valitsin vain sellaisia, jotka tällä hetkellä pyörivät tv:ssä.

1. Mentalist. Montaa jaksoa ei ole vielä edes näkynyt, mutta tämä on jo ehdoton suosikki. Sarjassa on rikoksia, hyvää huumoria ja ah, niin karismaattinen ja komea päänäyttelijä. Ja se hymy... Oi-joijoi...2. C.S.I. Kaikki versiot käy: perus-, Miami, Ny... Upeasti kuvattu ja tehty sarja ja mielenkiintoinen juoneltaan. Voi olla koskettava ja ehkä joskus aika raaka ja ällökin, mutta tykkään silti. Hyvä musiikki.


3. Kauhukeittiö. Tää on vaan niin hyvä. Tämä on niitä harvoja ohjelmia, jotka tulee aikaisemmin illalla ja joita en haluaisi jättää välistä. Gordon Ramsay on niin huippu! Päästelee ärräpäitä eikä edes yritä olla mikään kiltti ja persoonaton peruskokki.
Piti listata sellaisia, jotka pyörivät juuri tällä hetkellä tv:ssä, mut Kauhukeittiö jäi kyllä juuri tauolle. Mut hei, kaikki Gordonin ohjelmat käy!4. Täydelliset naiset. Ihanan naisellinen ohjelma, jossa on kauniita naisia, upeita vaatteita ja kampauksia, mielenkiintoisia henkilöhahmoja ja hauskaa huumoria. Ohjelman loppusanoissa mielenkiintoinen yhteenveto.5. Ratkaisija. Tätäkään en ole vielä montaa jaksoa katsonut, mutta tykkään kovasti. Jos mies voi olla karismaattinen, niin kyllä voi olla nainenkin. Tässä sarjassa päähenkilö on mielestäni mahtava persoona. Samaan pakettiin on saatu upeaa naisellisuutta, tiukkaa älyä, loistavaa huumoria sekä tilannekomiikkaa. Tykkään!

Heitän haasteen eteenpäin: Mitkä on sinun lempparit?

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails