tiistai 7. huhtikuuta 2009

Wanted!

Kadonneen tuntomerkit:
Sinimusta Nokialainen.
Koko 23.
Lämminvuori.
Tunnetaan kotoisemmin nimellä kumppari.
Tänään kiersin kaupungilla vaatekaupasta toiseen. Puppa nökötti tyytyväisenä rattaissa, kun tämä mamma porhalsi ympäri kaupunkia. Tähtäimessä oli kummitytölle takki kevääseen. Kiersin kaikki mahdolliset: H&M, Lindex, Kapp Ahl, Seppälä, Halonen ja lopulta uudelleen H&M:lle, josta lopulta takin ostin. Onnellisena, tyytyväisenä ja hieman hikisenäkin puuskutin vihdoin takaisin parkkihalliin ja autolle. Siinä sen huomasin: Pupan toinen kumisaapas oli pudonnut! Voi itku!
Ei auttanut kuin lähteä paluureittiä takaisinpäin. Kävin kolmessa viimeisimmässä kaupassa huhuilemassa kadonneen saappaan perään, tuloksetta. Parkkiaika alkoi olla lopussa ja oli palattava autolle. Kurvailin kotiin Pupan istuskellessa hiljaisena takapenkillä toisessa jalassa yksinäinen kumisaapas, toisessa harmaa villasukka.
Kotona soitin liikkeitä läpi. Kukaan ei ollut nähnyt pientä ylimääräistä kumisaapasta. Miehen kotiuduttua töistä lähdin vielä yksin uudelle etsintäkierrokselle. Kiersin kaikki kaupat kysellen myyjiltä ja katselin kadun varrelta. Eipä löytynyt saapasta enää. Sille tielle se jäi. Niisk!

7 kommenttia:

mimmuli kirjoitti...

Olisiko voinut pudota sinne parkkihallin, tai teidän autoon?=) Nuo on tosi kurjia juttuja ja vielä kun ne ovat niin tarpeellisetkin..Toivotaan että pikkumiehen nokialainen palautuu pian;)

Marjis kirjoitti...

Voi harmi! Toivottavasti löydätte saappaan vielä. Ei luulisi kenenkään yhtä saapasta tarvitsevan. Meidänkin esikoiselta hävisi joskus mustat nokialaiset, tosin ne oli kokoa 40. En tänäkään päivänä ymmärrä, mihin ne katosivat..

Anonyymi kirjoitti...

Voi itku! Tuollainen on niin harmillista.
Meilläkin pojalta putosi kerran toinen nauhakenkä ja molemmat lapaset, kun hän istui pyörän takaistuimella. Lapaset löysin ojanpenkalta, mutta kenkää en mistään. Pari päivää myöhemmin löysin sen liikennemerkistä roikkumasta! Joku oli sen nostanut korkealle, vaikka itse kuljin etsimässä sitä katse maahan painettuna.
Toivotaan, et kenkä löytyy!
t.eräs lukija

TIINA kirjoitti...

ihana uusi kuva tossa etusivulla! voi kun munkin tekis mieli vähän päivittää oman plokin ulkoasua, kamera vaan on sadatta viikkoa kaverin luona unohtuneena..

iloista pääsiäistä!

mä listaan sut tonne mun plokiin?

melkoelli kirjoitti...

Mimmuli: Ei näkynyt saapasta parkkihallissa ja autoon se ei voinut tippua, kun oli jalassa autolta lähtiessä. Minä olen jo menettänyt toivoni koko saappaan löytymisestä. =(

Mannukka: Niin, tuskinpa kukaan tekee mitään yhdellä saappaalla. Se vaan tippui johonkin niin hassuun paikkaan ettei sitä löytynyt enää. Heh, kadonneita Nokialaisia on siis enemmänkin...

Eräs lukija: Onhan tuo tosiaan harmillista. Eihän se meidänkään saapas rahallisesti mikään arvokas ollut, mut muuten mieluinen. Sellainen vanha "perintöNokialainen". Hyvä ja tarpeellinen. Oispa senkin joku nostanut liikennemerkkiin! =D

Tiina: Listaa vain. Ja hyvää pääsiäistä,

-teille kaikille. =)

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmin kumppari! Ihme, että ei löytynyt vaikka etsitte! Meillä on yhdet perintökumpparit muistaakseni kokoa 24. Tule hakemaan ojan toiselta puolelta!

melkoelli kirjoitti...

Ehkä haenkin kumpparit sieltä ojan toiselta puolelta... =) Kiitos.

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails