keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Ravun vuosi 2010

Uusimmassa Me Naiset -lehdessä oli mielenkiintoinen horoskooppi vuodelle 2010. Jälkeenpäin en koskaan muista, mitä sille vuodelle oli luvattu ja menikö vuosi ennustusten mukaan. Niinpä kirjoitan sen nyt tähän itselleni muistiin. Ja muillekin rapunaisille.
Karsi elämästäsi kaikki turhuudet
YLEISTÄ:
Jos olet toiminut ravulle tyypillisesti takertuen kaikkeen tuttuun ja turvalliseen, joudut seuraavan kahden vuoden aikana tarkistamaan toimintamallejasi. Sinun on pakko rohkeasti ponnistaa itsesi irti kaikesta sellaisesta, joka ei enää palvele jatkosuunnitelmiasi. Seitsemän vuoden välein ilmaantuva tyytymättömyysjakso ei aina ole helpoimmasta päästä, koska kivuliaat asiat nousevat pintaan. Velvollisuudet tuntuvat lisääntyvän ohi kipukynnyksen.
Rapujen kuivakkaa seitsenvuotiskriisiä pehmentää onneksi optimistinen Jupiter, joka saapuu vuoden 2002 ja 2006 tapaan apuun lahjapaketteineen. Samalla kun vastuu lisääntyy, myös palkka nousee. 18.1. jälkeen ravut saavat upeita onnenpotkuja, kuka ylennyksen, kuka palkankorotuksen tai tittelin myötä. Alkuvuoden onnekkaimpia ovat 22.-28.6. syntyneet, ja toukokuun lopun hurjasta myötätuulesta pääsevät osallisiksi 17.-22.7. syntyneet. Tarve uudistaa omaa elämää lähtee merkin alkupään osalta liikkeelle jo kesän alusta. Täyttä höyryä uudistukselle lupaa enemmän vuosi 2011.
RAKKAUS:
Vuosi 2010 käynnistää rapujen rakkauselämässä aivan uuden jakson. Suurin osa merkin edustajista pääsee vielä tulevan vuoden aikana ohi tämän levottoman planeettakuvion, ainoastaan aivan merkin alkupäässä syntyneet kokevat muutoksenaaltoja. Kesä saattaa olla näille ravuille yllättävä käänteineen. Suurinta onnea kumppanuudessaan kokevat 15.7. jälkeen syntyneet. Alkukesä lupaa enemmän romantiikkaa, 7.6.-29.7. taistellaan kaapin paikasta.
HYVINVOINTI:
Ennen 8.7. syntyneet joutuvat vuoden aikana tarkistuttamaan pieniä vaivojaan lääkärillä. Terveyden erinnäiset reistailut pakottavat pysähtymään hetkittäin. Merkin jälkimmäinen puolisko hakee kultaista keskitietä, jonka suojissa elämä ei heilauttele suuremmin puoleen eikä toiseen. Rapu voi ehdottomasti parhaiten silloin, kun hän uskaltaa ilmaista oman tahtonsa. Eriasteiset valtataistelut ovat lähes väistämättömiä, mutta tasapainon löytämisen kannalta välttämättömiä.


Natalie Wood (20.7.1938-29.11.1981)
Erityisesti Nuoren kapinallisen Judyna ja West Side Storyn Mariana säväyttänyt Natalie syntyi Yhdysvalloissa venäläiseen siirtolaisperheeseen vuonna 1938 ja aloitti näyttelemisen jo 4-vuotiaana. 50- ja 60-luvuilla loistanut näyttelijä oli päättäväinen nainen, joka ilmoitti äidilleen jo 10-vuotiaana menevänsä naimisiin itseään kahdeksan vuotta vanhemman näyttelijän Robert Wagnerin kanssa. Toive toteutuikin peräti kaksi kertaa, sillä kymmenen vuotta ensimmäisen avioliiton kariutumisen jälkeen Hollywoodin seuratuin pari astui uudelleen alttarille. Rakkaustarina päättyi, kun kahden pienen lapsen äiti Natalie hukkui Santa Catalinan saarella Kaliforniassa vuonna 1981.

5 kommenttia:

anni kirjoitti...

rapu kiittää. Mielenkiintoinen horoskooppi.. :D

Heli kirjoitti...

Toinen rapu kiittää myös. Hmm, mielenkiintoisia juttuja luvassa! ja tuo horoskoopin otsikko jo oli juuri sitä mitä olenkin tässä kaivannut ja mielessä pyöritellyt.. Ihan hyvä tietää, että tämä levoton olo onkin sitten ihan vaan horoskooppijuttuja!! =)

Tirlitta kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinulle ja muille rapunaisille :)

mimmuli kirjoitti...

=7 harmi ku en ole rapu =))

Laita minulle sp haluan kutsua sinut lukijaksi jatkossakin.=)

melkoelli kirjoitti...

Anni: Minustakin se oli nimenomaan MIELENKIINTOINEN. =)

Heli: Niin-niin, siitä se kaikki vain johtuu, horoskoopista! =D

Tirlitta: Kiitos ja hyvää uutta vuotta myös sinulle!

Mimmuli: Kiitos kutsusta! Ehdottomasti laitan sähköpostin tulemaan... =)

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails