lauantai 15. elokuuta 2009

Shampoota ja hoitoainetta

Kampaajalla käydessä ostin myös uutta shampoota ja hoitoainetta.


Paul Mitchell:n tuotteita olen käyttänyt joskus aikaisemminkin ja olen tykännyt. Tämä Color Protect Daily Shampoo ei ole minulle ennestään tuttu, mutta kun oli tarjouksessa (500ml normaalikoon hinnalla), niin ostin. Näin pullon kyljessä luvataan:
Farkkusi saattavat haalistua, mutta hiusvärisi ei. Käytä hyväksesi ainutlaatuisien auringonkukkauutteiden voimaa, jonka avulla hiusvärisi kestää ennätyspitkään. Sisältää aktivoidun kosteus- ja kiiltoyhdisteen, jotka vahvistavat hiusta sekä antavat säkenöivän kiillon. Sisältää aurinkosuojan.
Lisäksi ostin Goldwellin Dual senses Color conditioner extra rich -hoitoainetta. Tämä on käsittääkseni aika uusi tuote. En ainakaan ole itse ennemmin nähnyt. Hoitoaineen luvattiin olevan myös todella hoitava ja sitähän se todella saa näille jouhille ollakin.
Näin siitä sanotaan:
Huuhdeltava hoitoaine antaa välittömästi näkyvää ja tuntuvaa extrahoitoa ja värinloistoa värjätyille hoitoa vaativille hiuksille granaattiomenauutetta ja UV-suojan sisältävän Brilliance System -yhdisteen ja Instant Microfluid -tegnologian ansiosta. Antaa runsaasti hoitoa ja värinsuojaa sekä parantaa kammattavuutta - tuloksena näkyvästi enemmän värinloistoa ja taipuisat ja hoidetun tuntuiset hiukset.
Kuulostaapa tosi hienolta. Siis oikeen granaattiomenauutetta... Mitä on granaattiomena? En ole edes koskaan kuullut koko sanaa. Joku omenalaji? Opittava poimimaan ennen kuin räjähtävät?
Mietin tässä myös, että tosi mahtavaa tämä tuotekehitys. Aina vain vuodesta toiseen luvataan entistäkin enemmän kiiltoa ja värinloistoa. Siis tällä menolla kun jatketaan, niin muutaman vuoden päästähän mun tukka jo loistaa pimeässä!
Ennen kuin otan uudet purnukat käyttööni, minua kuitenkin odottaa pari jämäpurkkia:

Amwayltä joskus kaupan päälle tullut Satinique Gentle Daily Hair Cleanser -shampoo on ollut minulle oikeasti iloinen yllätys. Minä kun hyvin varauksella suhtaudun muihin, kuin kampaamotuotteisiin. Tästä olen kuitenkin tykännyt ja purkin pohjalla ei olekaan enää kuin sentin verran jäljellä.
Päivittäiseen hoitoon tarkoitettu mieto shampoo, joka irrottaa hellävaraisesti liiallista rasvaa ja palauttaa kosteustasapainon. Normaaleille, kuiville ja värjätyille hiuksille. Vahvistaa ja suojaa hiusta tyvestä latvaan.
Wellan System Professional Color Saver Mask on ollut minulle myös mieluinen tuote. Riittävän hoitava paksuille ja karheille hiuksilleni. Tämä purnukka oli minulla kauan aikaa kaapissa ennen käyttöön ottoa ja enpä tiedä, onko tätä vielä myynnissä. Hyvä tuote on ollut joka tapauksessa ja pari käyttökertaa saan varmaan kaavittua vielä purkin pohjalta.
Paksuille ja karheille hiuksille värin säilyttävä, ravitseva tehohoito.
* Intensiivinen hoito värjätyille hiuksille.
* Kosteuttaa, mutta ei kuormita hiuksia.
* Säilyttää värin intensiteetin ja hiusten kiillon.
* Kosteuttaa myös hiuspohjaa.
Ja aaarg!!!
Edelleen minulla on nämä helmikuussa ostamani 750ml:n jättimegapumppupullot Tigiä!


Shampoo on jo sentään voiton puolella, mutta hoitoainetta on vielä jäljellä yli puolet. Näitten haju on tökkinyt jo pitkän aikaa. Varsinkin hoitoaine tuntuu tosi öklöltä. Jostain syystä tulee aina tunne, kuin voita lätkäisis päähän. Vaikka ei meidän voipaketissa kyllä tällaista hajua ole... Ruususenkin hiuksiin olen näitä käyttänyt ja pumpannut aina todella reilusti tuotetta kämmenelle, mutta silti siintää silmissä kauhukuvia, että nämä samat purnukat on minulla vielä eläkepäivilläkin.
Myyjä siis erehtyi: minun kohdallani ainakaan nämä Tigit eivät aiheuttaneet riippuvuutta. Toista kertaa en nimittäin osta.

4 kommenttia:

HIIRIEMO kirjoitti...

Tigit kestävät ikuisesti! Minäkin olen positiivisesti yllättynyt Amwayn tuotteista. Olen pettänyt aina luotettavan Chanelin ja vaihtanut monet ihonhoitotuotteetkin jenkkikamaan...

melkoelli kirjoitti...

Hiiriemo: Amwayn tuotteista minäkin olen tykännyt. Tällä hetkellä ei vain ole myyjää lähipiirissä, joten saapas nähdä minkä verran jatkossa tulee ostettua. Chanel... Kosmetiikassa en ole sitä testannut (paitsi joskus vuonna kirves & nuija oli hajuvesi), mutta tänään ostamani aurinkolasit taisi olla juuri sen merkkiset! Tuskin maltan odottaa, että saan ne sekä tilaamani uudet rillit!!! Laa-laa! =)

HIIRIEMO kirjoitti...

Amwayt saa nykyisin suoraan netistä. Meillä Amwayn konetiskiaine on ainoa, jolla koneemme saa puhdasta jälkeä, onneksi tällainen aine vihdoin löytyi.

Onnea uusille aurinkolaseille! ;)

melkoelli kirjoitti...

Hiiriemo: Kappas vain! En ole tiennytkään/huomannutkaan, että Amwayt saa tilattua nykyään suoraan. Kiitos sinulle!
Konetiskiaine on todella hyvä ja riittoisa. Itsekin olen käyttänyt sitä useita purkkeja (nyt tosin kaupan aine käytössä).

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails