lauantai 14. maaliskuuta 2009

Korppuiho

Kärsin ajoittain atooppisen kuivasta ihosta.
Tulee hetkiä, että erikoisrasvat vain polttelee enkä pysty käyttämään kuin perusrasvoja.
Kuoriminen on tällöin ehdottomasti kielletty.
Nyt erityisesti kasvojen ja kaulan iho on jälleen tehokosteutuksen tarpeessa.
Näitä ostin:

Aqualan Plus on koostumukseltaan kevyt, mutta ihoa tehokkaasti kosteuttava voide. Se levittyy helposti, imeytyy nopeasti ja jättää iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun.
Aqualan Plus sopii kasvojen herkälle iholle. Se imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaiseksi eikä kiiltäväksi. Pitkäkestoinen kosteutus antaa iholle tilaisuuden rauhoittua. Tuoksuttomana sen kelpuuttaa myös perheen miesväki.
Käyttöaihe: sopii kuivan, herkän ja atooppisesti oireilevan ihon jokapäiväiseksi perusvoiteeksi sekä meikin poistoon tai ihon puhdistukseen, silloin kun vesipesu kuivattaa.
Hajusteeton, väriaineeton.

Aqualan Oil on koko perheen käyttöön tarkoitettu hoitava ihoöljy. Aqualan Oil on vedetön, säilöntäaineeton, väriaineeton ja hajusteeton. Sen teho perustuu puhtaiden kasviöljyjen ja synteettisen öljyn hoitavaan ja kosteuttavaan vaikutukseen.
Aqualan Oil lievittää ihon ärsytystä, hilseilyä ja kutinaa hoitaen kuivia ihoalueita. Se hoitaa ja suojaa intiimialueita ja limakalvoja sekä edistää ihovaurioiden paranemista.
Käyttöaihe: kuivan ja atooppisen ihon perushoitoon kaiken ikäisille, myös vauvojen, pikkulasten tai atooppisen ihon hoitoon.


Ulkoisen kosteutuksen lisäksi myös sisäistä apua.

Elivo Omega-3 Keho, kalaöljy-vitamiinikapselit sopivat kaikille henkilöille, jotka eivät syö rasvaista kalaa 2 – 3 kertaa viikossa ja haluavat pitää huolta koko kehon terveydestä.
Elivo kalaöljyt eivät sisällä kalan proteiinia, joten valmisteet sopivat useimmiten myös kala-allergikoille.

Omega-3 rasvahappojen vaikutuksia:
-Vähentävät rytmihäiriöitä
-Laskevat veren rasva-arvoja, erityisesti triglyseridejä
-Tekevät verta juoksevammaksi ja näin estävät verisuonitukoksia
-Suotuisa vaikutus valtimoiden seinämiin
-Vähentävät tulehdusta
-Alentavat verenpainetta
-Saattavat vähentää erilaisten tulehdussairauksien oireita
-Suotuisa vaikutus nivelille mm. vähentävät aamujäykkyyttä nivelissä ja kiputuntemuksia
-Saattavat auttaa psoriasiksen hoidossa
-Edesauttavat sikiön ja lasten aivojen kehitystä
-Vaikuttavat suotuisasti keskittymis- ja oppimiskykyyn sekä muistiin
-Ovat hyväksi terveelle mielialalle ja saattavat auttaa masennuksen hoidossa

A-vitamiini on tehokas antioksidantti, välttämätön terveelle iholle ja limakalvoille. Se lisää vastustuskykyä ja on lisäksi tärkeä myös näkökyvylle. A-vitamiinia tarvitaan hämäränäön ylläpitämiseen ja värien aistimiseen. Hämäräsokeus tai vastustuskyvyn heikkeneminen voivat olla merkkejä A-vitamiinin puutteesta. A-vitamiini osallistuu myös solujen kasvuun ja vaikuttaa lisääntymiskykyyn. A-vitamiini on rasvaliukoinen ja varastoituu elimistöön, joten samanaikaisesti ei tule käyttää muita A-vitamiinia sisältäviä monivitamiinivalmisteita.
D-vitamiini on välttämätön luuston ja hampaiden hyvinvointiin. Se edistää kalsiumin imeytymistä. D-vitamiinin puutos vähentää luuston kivennäisainepitoisuutta ja aikaansaa lapsilla riisitaudin ja aikuisilla osteomalasian kehittymisen. D-vitamiinilla voi olla vaikutusta sairauksien ehkäisyssä. Vaikka D-vitamiini on rasvaliukoinen ja varastoituu elimistöön, saattaa D-vitamiinin puutosta silti esiintyä, erityisesti talvisaikaan ja sisätiloissa oleskelevilla, kuten vanhuksilla.
E-vitamiini on yksi tärkeimmistä antioksidanteista, jotka suojaavat ennenaikaiselta vanhentumiselta ja estävät rasvahappojen hapettumisen elimistössä. Lisäksi E-vitamiini ylläpitää solukalvojen rakennetta elimistön kaikissa soluissa.

Kyllä näillä luulisi minunkin ihon paranevan.

Lisätietoja: Itsehoitoapteekki ja Elivo
Ostokset apteekista.

2 kommenttia:

REGRET kirjoitti...

Kunhan alat käyttää tuota öljyä niin kertoileppa sitten mielipiteitä (: Oon nimittäin monesti apteekissa köäydessä katsellut sitä, mutta en oo uskaltanut ostaa. Oon aika harkitsevainen kaiken uuden suhteen, etenkin jos kenelläkään tuttavapiiristä ei ole kokemusta kyseisestä tuotteesta :D

melkoelli kirjoitti...

Regret: Olen käyttänyt öljyä nyt muutaman päivän ja ainakin tähän asti olen ollut erittäin tyytyväinen. Kosteusvoidetta käytän meikin alle ja lähtiessäni ihmisten ilmoille, jolloin en halua ihon kiiltävän öljystä. Kotioloissa olen suihkutellut öljyä muutaman kerran päivässä kasvoille. Lapset ei kotona moiti vaikka iho kiilteleekin kivasti. ;D

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails