torstai 26. helmikuuta 2009

Todistetusti...

... olen ollut suksien päällä.

Mies osti minulle uudet sukset viime talvena.
Nyt jo niitä testasin.
Ruususen kanssa miniporo, 2,3km.
Juuri sopiva matka ja vauhti noin 10 vuoden tauon jälkeen.

8 kommenttia:

Tirlitta kirjoitti...

Hyvä hyvä! Me olimme tänään suksiostoksilla, mutta jäi ostamatta. Kun entinen kilpaurheilija ja viimeksi peruskoulussa hiihtänyt suksikammoinen ihminen yrittävät päästä yhteisymmärrykseen hyvistä suksista ollaan ihan eri planeetoilla :)

Minä en ollut valmis maksamaan suksista, joilla hiihdän pahimmassa tapauksessa kerran, yli 300 euroa. Kun taas miehen mielestä halvempia ei kannata ostaa.

Satu kirjoitti...

Kuulostaa kivalta! Minullakin on jäänyt hiihdot jo aika monelta vuodelta väliin ;) Tarkoitus ois reenata tässä ennen reissua, josko pysyy pystyssä! Hyvä, että sain sukset lainaan, ei tosiaan raaskisi laittaa rahaa omiin tällä käyttöasteella! :)

Kutri kirjoitti...

Mulla on sinuakin pidempi "tauko" hiihtämisessä. Tauko lainausmerkeissä sen takia, että minulla ei ole aikomustakaan nousta suksien päälle enää koskaan :-D
Viimeksi hiihtelin lukion pakkohiihtotunnilla vuona 1984!
Olen varmaan outo suomalainen kun ei talviliikuntalajit innosta.

Katilein kirjoitti...

Vau! Minä jätin hiihdot taakseni lapsuuden traumaattisten hiihtokilpailujen jälkeen.

Iloitsen kyllä puolestasi ja olen hengessä mukana :)

MUUMI MAMMA kirjoitti...

TOSI MAHTAVAA.KUN ÄITIKIN ON PÄÄSY KOKEILEEN SUKSIA LOMAN AIKANA :)

Terkku kirjoitti...

Pakko hiihtokammoinen täällä myös, iloitsee puolestasi =) ja samalla miettii...laittasko sukset jalkaan hiihtiksellä..

melkoelli kirjoitti...

Tirlitta: Heh, voin vain kuvitella teidät suksiostosreissulla. =D
Minulla on suksissani edelleen hintalappu kiinni: 60€. Oli oikein sopivat minulle. Toki siteet, sauvat ja monot siihen vielä päälle...

Satu: Sukset on kyllä kalliita, jos kaikki pitää ostaa kerralla ja käyttöä ei juurikaan ole. Lainaaminen on kyllä hyvä vaihtoehto.

Kutri: Kiva saada uuden lukija kommentti. Kiitos siitä sinulle. =)
Heh, älä koskaan sano "ei koskaan..." Eihän sitä koskaan tiedä... ;D

Katilein: Minä taas olin lapsena koulussa innokas hiihtäjä. Sain jopa lusikoita koulun hiihtokilpailuista. No, koulujen loputtua hiihtäminenkin jäi...

Muumi mamma: Olihan se vaihtelua. Uskaltauduin suksien päälle vielä toisenkin kerran. Tällä kertaa aivan yksin tunnin lenkin ja heti tuli hiki pintaan. =D

Terkku: Aika monelle on tuntunut jäävän kamala kammo kouluaikojen pakkohiihdosta. Toisaalta ymmärrän sen, mutta toisaalta ymmärrän myös sitä pakkohiihtoakin. Onhan se hyvä saada lapset liikkumaan. Ja nykyään se taitaa olla vielä tärkeämpää kun lapset viettää entistä enemmän aikaa sisällä tv:n, tietokoneen ja pelien ääressä. Toisaalta siitä ei sais jäädä sitä kammoa vaan sen pitäis olla kivaa... tai ylipäätään jotain muuta kuin kielteistä pakkopullaa.

melkoelli kirjoitti...

Terkku: Täytyy vielä sanoa, että kokeile ihmeessä suksia hiihtiksellä. Ei minustakaan mitään hiihtoon hurahtanutta varmasti tule, mutta onhan se oikeasti tehokasta liikuntaa. Nyt kun se ei aikuisiällä ole enää pakollista, niin se tuntuu ihan erilaiselta.

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails