torstai 7. elokuuta 2008

Kukkia ja muotia

Jotain pientä kivaa löytyi alennusmyynnistä. Tuollaisia ihania kesäisiä kukkasöpöstelyjä. Suunnittelin laittavani nämä etukuistille, ehkä ensi kesänä. Tuo vasemmanpuoleinen kuistin seinään. Jos näyttää kovin orvolta yksinään, niin pitää kehitellä jotain sen kaveriksi. Jos en keksi mitään, niin napsautan sen sitten vaikka leikkimökin seinään.
Oikeanpuolimmainen kannu kukkineen sitten kuistin pöydälle. Enää ei sitten puutukaan kuin itse pöytä...
Nämä ostokset löytyivät Maskusta.
Tänään ostin myös Ilta-Sanomat. Minä, joka en yleensä koskaan osta iltapäivälehtiä. Tänään kuitenkin tein poikkeuksen. Ai miksikö?

Kuukausi-pari sitten törmäsin Ian pirtsakkaaseen blogiin ja olen lueskellut sitä siitä alkaen lähes päivittäin. Ian pukeutumistyyli on persoonallinen ja muutenkin Ia vaikuttaa bloginsa perusteella oikein mukavalta nuorelta naiselta. Ja koska Ia kertoi eilen blogissaan, että lehtijuttu hänestä ilmestyy tänään, niin pitihän minun sitten Ilta-Sanomat kaupassa käydessäni ostaa. Ilta-Sanomien tekijöille vain terveisiä, että vastaisuudessa vähemmän Matteja ja enemmän Iaa, niin saatte minutkkin ostamaan joskus lehden. Juu!

Ja vielä selvyydeksi kerrottakoon että minä en poseeraa Ilta-sanomien kanssa samassa kuvassa tämän päivän asussa, vaikka harkitsinkin tekeväni sen Ian tapaan. Ei. Ei ainakaan vielä.
Kuvassa on meidän Elli. Melko Elli se onkin!

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts kanssa Thumbnails